مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 خرداد 1402 ساعت 11:152023-05-27اقتصادي

فارس من| وضعیت آسفالت و تعریض معابر روستای شاپورجان ناتمام مانده است/ بهسازی و تعریض روستاها تا پایان سال


یکی از روستاهایی که در روند محرومیت زایی مورد توجه قرار گرفته و بخشی از آن آسفالت شده روستای شاپور جان است که در ادامه نیز روند تکمیل آن جریان پیدا می کند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، چند سالی است که مدام از آسفالت کوچه های شاپورجان و تعریض بلوار اصلی صحبت می شود و این سخنان باعث افزایش قیمت زمین های مسکونی شده است؛ اما هر سال دو یا سه کوچه را آسفالت کرده و خبری از رسیدگی به تعریض بلوار اصلی هم نیست.

  این مسئله سبب نارضایتی اهالی روستای شاپور جان شده است، آنها به منظور پیگیری و رسیدگی به این موضوع مطالبه ای با عنوان (چرا خبری از آسفالت و تعریض معابر روستای شاپورجان نیست؟) را در سامانه فارس من به ثبت رساندند و ما این مطالبه را از فرماندار شیراز جویا شدیم.

لطف الله شیبانی ضمن بیان اینکه در شهرستان شیراز حدود 140 روستا وجود دارد اظهار داشت: ما در شهرستان شیراز که شامل سه بخش است حدود 140 روستای دارای دهیار و فاقد دهیاری داریم.

  او ادامه داد: در سه بخش و در روستاهای شهر شیراز بحث محرومیت متفاوت است، به منظور محرومیت زدایی تعاملی میان دستگاه های اجرایی و با همکاری بنیاد مسکن و بسیج سازندگی انجام شد که از سال گذشته مراحل اجرایی آن آغاز شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| وضعیت آسفالت و تعریض معابر روستای شاپورجان ناتمام مانده است/ بهسازی و تعریض روستاها تا پایان سال

فارس من| وضعیت آسفالت و تعریض معابر روستای شاپورجان ناتمام مانده است/ بهسازی و تعریض روستاها تا پایان سال